Draft.me blog

Szakmai cikkek, hírek, érdekességek a draft.me világából

A pozitív munkahelyi élmény kulcsfontosságú. Nem minden a pénz!

Mikor érezzük jól magunkat jelenlegi munkahelyünkön? Munkaerőhiány idején a cégek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a munkaerő megtartására.

Tovább

Munkaadói elvárások az online toborzás világában

Internetes toborzása során minden esetben elégedett volt? Cikkünkben bemutatjuk milyen elvárásokkal hirdetnek a cégek, amikor egy állásportált vesznek igénybe munkaerőszerzésre.

Tovább

Facebook - Toborozzunk ott, ahol jelen vannak az álláskeresők!

Napjainkban a megfelelő munkaerő megtalálása óriási kihívást jelenthet, akár kis, akár nagy céget irányítunk.

Tovább

A márkaépítés jelentősége – kisebb vállalatként is lehet értéket közvetíteni

Mit tehetünk abban az esetben, ha álláshirdetéseink nem érik el a kívánt hatékonyságot, és úgy érezzük, hogy ajánlatunk csupán egy a sok közül?

Tovább

Állásinterjú tanácsok

Írtál egy ütős önéletrazot. Szuper! Beadtad a jelentkezésedet és be is hívtak interjúra! Még jobb! Ebben a cikkben szeretnénk pár tanácsot adni, hogyan készülj fel és vegyél részt egy állásinterjún.

Tovább

Hogy tedd vonzóbbá az álláshirdetést? Út, az eredményes hirdetésig!

Bármilyen hihetetlen, még mindig az álláshirdetés a toborzás első mozzanata, azonban a hirdetések többsége elavult, munkaköri leírások másolatai.

Tovább

Hogyan készítsünk ütős önéletrajzot?

Szeretnénk Neked segíteni, hogy még eredményesebben tudj egy állást megpályázni. Persze egy jó cv csak félsiker, de sokat segíthet, hogy kitűnj a többi jelentkező közül és elsők között hívjanak be személyes interjúra.

Tovább

A draft.me egy demokratizált munkaerőpiaci platform, mely törekszik a semlegességre és hisz a munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolat erejében. A draft.me nem támogatja a különböző üzleti modellek által eltorzított keresési eredményeket, kiemeléseket, előresorolásokat. Igazoljon a legjobbakból, igazolj a legjobbakhoz!