Draft.me blog

Szakmai cikkek, hírek, érdekességek a draft.me világából

blog-bejegyzes

Mit tehetünk, ha folyton elutasítják jelentkezésünket? Így éljük meg a kudarcot!

Sokaknak ismerős lehet álláskeresés kapcsán az elutasítás érzése. Vannak, akik karrierjük során csupán egy – két elutasítást kapnak, mások hónapok óta élik meg ezt a nehéz időszakot.

Tovább
blog-bejegyzes

Innovatív toborzási módszerek, amik beváltak!

Egy tehetséges, jól képzett munkavállaló nem biztos, hogy fel fog figyelni a hirdetésünkre, ha azzal nem tűnünk ki a tömegből vizuálisan, vagy egy kreatív toborzási ötlettel.

Tovább
blog-bejegyzes

Fiatalok, és az idősebb korosztály, egy munkahelyen

Mindannyiunk számára ismerős a szituáció: egy munkahelyen dolgozni, közös célok eléréséért idősebb, vagy nálunk fiatalabb munkatársunkkal.

Tovább
blog-bejegyzes

A pozitív munkahelyi élmény kulcsfontosságú. Nem minden a pénz!

Mikor érezzük jól magunkat jelenlegi munkahelyünkön? Munkaerőhiány idején a cégek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a munkaerő megtartására.

Tovább
blog-bejegyzes

Munkaadói elvárások az online toborzás világában

Internetes toborzása során minden esetben elégedett volt? Cikkünkben bemutatjuk milyen elvárásokkal hirdetnek a cégek, amikor egy állásportált vesznek igénybe munkaerőszerzésre.

Tovább
blog-bejegyzes

Facebook - Toborozzunk ott, ahol jelen vannak az álláskeresők!

Napjainkban a megfelelő munkaerő megtalálása óriási kihívást jelenthet, akár kis, akár nagy céget irányítunk.

Tovább
blog-bejegyzes

A márkaépítés jelentősége – kisebb vállalatként is lehet értéket közvetíteni

Mit tehetünk abban az esetben, ha álláshirdetéseink nem érik el a kívánt hatékonyságot, és úgy érezzük, hogy ajánlatunk csupán egy a sok közül?

Tovább
blog-bejegyzes

Állásinterjú tanácsok

Írtál egy ütős önéletrazot. Szuper! Beadtad a jelentkezésedet és be is hívtak interjúra! Még jobb! Ebben a cikkben szeretnénk pár tanácsot adni, hogyan készülj fel és vegyél részt egy állásinterjún.

Tovább
blog-bejegyzes

Hogy tedd vonzóbbá az álláshirdetést? Út, az eredményes hirdetésig!

Bármilyen hihetetlen, még mindig az álláshirdetés a toborzás első mozzanata, azonban a hirdetések többsége elavult, munkaköri leírások másolatai.

Tovább

A draft.me egy demokratizált munkaerőpiaci platform, mely törekszik a semlegességre és hisz a munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolat erejében. A draft.me nem támogatja a különböző üzleti modellek által eltorzított keresési eredményeket, kiemeléseket, előresorolásokat. Igazoljon a legjobbakból, igazolj a legjobbakhoz!