LOGO

Társasház

Gondnok+Takaritó

Pozíció részletes leírása:

Amfiteátrum utcában lévő Társasház, gondnoki pozíció betöltésére közép korú, agilis, a környezetére igényes, gondos egyéni vállalkozót keres.

A gondnok feleadat köre: Napi és heti takarítások elvégzése, hulladéktároló edények mozgatása, cseréje és kihelyezése a szállítási napokon, ez vonatkozik a kommunális és a szelektív hulladék gyűjtő edényekre. A kommunális hulladék tároló edények 1000 literesek, melynek mozgatásához jó fizikum szükséges.

A Társasházhoz kettő lépcsőház tartozik, 4 db. felvonóval, melynek felügyelete is a gondnok feladatai közé tartozik. (Áramszünet, illetve meghibásodás esetén a felvonóban rekedt személyek kimentése a feladat)

A feladatok ellátása és kifejezetten a lift felügyelet biztosítása érdekében a Társasház biztosítja a Gondnoki, 51 nm alapterületű laskásának használatát, (mint az ügyelet helyszíne) a szerződésének érvényességi ideje alatt.

Kapcsolattartás a lakókkal, és Társasház szerződéses karbantartó és szerelő partnereivel.

Elvárások a gondnok személyével kapcsolatban: Büntetlen előélet, kulturált megjelenés, jó kommunikáció készség, nagy fokú tolerancia a lakókkal és a Társasház partnereivel.

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem jelentkezését, fényképes önéletrajzát a bérigény megjelölésével küldje meg a az adott email címre.

Munkavégzés helye:

Budapest III. Ker.

Jelentkezem