LOGO

Openhouse

Albérlet referens

Pozíció részletes leírása:

Mi a feladat?

Emberekkel dolgozunk, a fő feladat, hogy megértsük az ügyfelek igényeit kereső és eladó/kiadó oldalról egyaránt. A napi rutin részét a kiadó ingatlanok felkutatása, majd kiajánlása teszi. A munkához társul némi adminisztráció is, de az időd nagy részét a szóbeli kommunikáció és az egyeztetések fogják kitölteni.


Mit kell tudni?

Ideális jelölt vagy, ha cserfes, pörgős személyiséggel rendelkezel, aki szereti a változatosságot és kihívásokat. Az sem hátrány, ha nagy kapcsolati hálóval rendelkezel, vagy erre szeretnél szert tenni. A munka nem igényel előzetes szaktudást, mindenre megtanítunk, amire szükséged lehet majd. Az idődet te oszthatod be, nekünk nem gond, ha nem tudsz minden nap bejönni az irodába.


Miért?

Elfogultak vagyunk, de a legfontosabbak: szuper csapat, kihívásokkal teli feladatok, kifejezetten kellemes fizu.

..és ami szintén mellettünk szólhat: ping-pong párbajok, VR szemüveg, ráadásul csapatépítő programokból sem szenvedünk hiányt: céges bulik, kirándulások, villás reggeli.


Mit kérünk mi?

A pörgés nálunk alap, ezért bírd azt, légy kommunikatív és akarj is dolgozni. Kedvesség, segítőkészség elengedhetetlen és nem tudhatod, ki ajánl majd be a szomszédjának.:)


Tetszett amit olvastál? Akkor jelentkezz bátran, akkor is ha még egyetemre vagy főiskolára jársz!

Nem vagy még biztos a dolgodban és kérdésed van? Tedd fel nekünk és megválaszoljuk. Ha pedig téged nem érdekel a téma, de tudsz valakit, aki szívesen dolgozna velünk, küldd hozzánk, szeretettel várjuk!

Munkavégzés helye:

Győr

BB
Jelentkezem