LOGO

Openhouse

<

Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk

Hisszük, hogy a hosszú távú minőségi munkavégzéshez, amit minden Ügyfelünk elvár a kollégáinktól, szükséges egy olyan eszmeiség, ami azt fogalmazza meg, hogy az alapvető juttatások mellett miért is csináljuk mi nap, mint nap az ingatlanértékesítői tevékenységet.

Amikor betér egy Openhouse irodába egy Ügyfél, akkor több minden más mellett bemutatjuk azokat az ingatlanokat is neki, amelyek a keresése szerint potenciálisak lehetnek. Ez alatt a találkozó alatt igyekszünk megismerni az ügyfél igényeit, kéréseit, ha van finanszírozási kérését, hitel igénylésének, vagy esetlegesen állami támogatást lehívásának lehetőségeit, ezekben a kérdésekben hitelszakértőink vannak az ügyfelek segítségére, szintén az irodában.

Mindent igyekszünk egy helyen intézni, ami a vásárláshoz-eladáshoz köthető, hogy a lehető legkevesebb nehézséggel kelljen szembesülni a folyamat során. Sőt, az a célunk, hogy amíg valaki eljut oda, hogy a sok-sok potenciális ingatlan közül segítségünkkel megtalálja és megvegye álmai otthonát, azt egyszerűen és élményszerűen tegye. Ezért működünk annak égisze alatt nap, mint nap, hogy

„Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk”


Amiért érdemes dolgozni

Karrier, ahol az #énidő nem álom, hanem valóság.

#énidő

Mi kell ehhez?

Rugalmas, támogató közeg, ami megadja azt a fajta szabadságot, hogy ne csak a munkáról szóljon életünk, hanem magunkról, arról a bizonyos „én időről” is.

Mi, az Openhouse munkatársai elkötelezettek vagyunk az önmegvalósítás mellett, mert látjuk, értékesítőink sikere abban is rejlik, hogy kellő szabadságot kapnak vezetőiktől annak érdekében, hogy az élet minden területén helyt tudjanak állni.

Tapasztalatunk alapján nem az számít, hogy mennyi időt töltünk az irodában, hanem az, milyen hatékonysággal végezzük munkánkat, amikor ott vagyunk.

Ki ne vágyna olyan munkahelyre, ahol akár napközben is elmehet a kedvenc edzésére, megveheti a régóta vágyott könyvet, vagy akár csak bevásárolhat a vacsorához a délutáni nagy hajrá előtt? Az Openhouse munkatársaiként mindezeket úgy tehetjük meg, hogy nem kell feszélyezve éreznünk magukat, hiszen a vállalat kultúrájának alapja az egyensúly megteremtése a munka-magánélet között, és az üzletben egyaránt.


Franchise találkozó pillanatok

Életképeink

Mit mondanak Rólunk munkatársaink?